Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. • Συνεργαζόμαστε με 24ώρο κέντρο λήψεως σημάτων από 10,25 € τον μήνα. •Είμαστε Αδειοδοτημένη Επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία. • Τοποθετούμε μόνο αξιόπιστα και επώνυμα συστήματα συναγερμού.

Ιστορία

Η ΝΕΤRONSecurityείναι μία ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η οποία είναι στο χώρο με 15χρονη  εμπειρία  στα αυτοματοποιημένα συστήματα φύλαξης.  

Σκοπός είναι η διάθεση και προώθηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, για την κάλυψη αναγκών ανεξαρτήτου μεγέθους, μορφής και πολυπλοκότητας. (π.χ. μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, κατοικίες, εργοστάσια, οργανισμούς, οικοδομικές επιχειρήσεις, κ.λ.π. )

Ασχολείται με την σχεδίαση ολοκληρωμένων λύσεων συστημάτων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, – διάθεση – εμπορία  θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων, κλειστών κυκλωμάτων T.V., συστημάτων συναγερμών, πυρασφάλειας, accesscontrol, χρονοπαρουσιάσεων, δορυφορικών συστημάτων, δίκτυα δομημένης καλωδίωσης, τηλεφωνικών κέντρων.

Χαρακτηριστικά λειτουργίας της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, η ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της καθώς και η άψογη τεχνική υποστήριξη τους. 

Τελευταία νέα

 • RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
  RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

   LCD πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες
   Μεγάλη μπλε LCD οθόνη 2 γραμμών 16
  χαρακτήρων η καθεμία
   Συμβατό με τους πίνακες C612 & C816
   Διαθέτει 2 ζώνες πληκτρολογίου
   Ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου εισόδου – εξόδου
   Ονομασία ζωνών από πληκτρολόγιο ή Η/Υ
   Διατίθεται σε χρώμα γκρι (G),μαύρο (Β),Ασημί (S), Λευκό (W) 

   Πληρες ελληνικο μενου.

  ΠΙΝΑΚΕΣ 6-12 ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ 8-16 ΖΩΝΩΝ. 

   

αριθμός άδειας- Netron SSC