Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. • Συνεργαζόμαστε με 24ώρο κέντρο λήψεως σημάτων από 10,25 € τον μήνα. •Είμαστε Αδειοδοτημένη Επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία. • Τοποθετούμε μόνο αξιόπιστα και επώνυμα συστήματα συναγερμού.
Ειδοποίηση
 • Simple Image Gallery Notice: It looks like PHP's 'GD Image Library' is not installed/enabled on your system. Please ask your hosting company to enable/install it.

CCTV

 Η εξέλιξη στα Κλειστά Κυκλώματα τηλεόρασης

    cctv

 

Το επαγγελματικό σύστημα επιτήρησης CCTV που χρησιμοποιούνται σήμερα, προσφέρουν στους χρήστες ένα εκπληκτικό επίπεδο ασφαλείας σε σχέση με 25 χρόνια πριν τότε δηλαδή που δημιουργήθηκε το CCTV.Η ψηφιακή τεχνολογία που εφαρμόζεται από τη δεκαετία του’80 είναι αυτή που έκανε τη διαφορά για τα υπάρχοντα συστήματα CCTV. Εντούτοις, η ερώτηση παραμένει…υπάρχει όριο στο πως η τεχνολογία μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω και να εφαρμοστεί για να επιτύχει σχεδόν τέλειο επίπεδο ασφαλείας?

 

 {gallery}CCTV/1{/gallery}

 

 

Οι τύποι καμερών που είναι διαθέσιμοι σήμερα και τα πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τους έχουν αναπτυχθεί βάση των απαιτήσεων αλλά και από τον αυξανόμενο αριθμό διαφορετικών εφαρμογών όπως επίσης και από την ευστροφία των κατασκευαστών. Από τις σταθερές κάμερες, τις τηλεχειριζόμενες, μέχρι τις περίπλοκες ευφυείς κάμερες , οι οποίες συλλαμβάνουν ολόκληρη την δυναμική περιοχή μιας σκηνής ανεξάρτητα από το επίπεδο φωτισμού.

 

 

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, πολλά από τα οποία πηγάζουν από την ψηφιακή τεχνολογία, ενισχύουν περαιτέρω τη λειτουργία των καμερών, όπως η μικρογράφηση, η ανίχνευση κινήσεων, η λειτουργία ημέρας/νύκτας, η αποζημίωση φωτισμού ( backlight ), η δυναμική μείωση θορύβου, ο απομακρυσμένος και αυτόματος έλεγχος φακών και πολλά άλλα. Μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων παρέχει την δυνατότητα επιλογής της τοποθέτησης, αδιαβροχοποίησης ,προστασία από κραδασμούς και καιρικές συνθήκες.

 

 

 

 {gallery}CCTV/2{/gallery}

 

 

Τεχνολογία δικτυακού κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης  IP CCTV

 

 

Τα πλεονεκτήματα των εγκαταστάσεων επιτήρησης τεχνολογίας IP σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα CCTV DVR είναι πολλά. Στο επίπεδο καμερών, η εξέλιξη ενός συστήματος IP είναι από μια ενιαία κάμερα έως και χιλιάδες αναβαθμίσεις ανά μία, έναντι στην αναβάθμιση ανά 16 καμερών/καναλιών για τα συμβατικά καταγραφικά ( DVR ). Επίσης, το ποσοστό πλαισίων ( frames ) (σε οποιαδήποτε κάμερα μπορεί να παρασχεθεί οποιοδήποτε ποσοστό πλαισίων οποιαδήποτε στιγμή ) και η ικανότητα αποθήκευσης μπορούν να αυξηθούν πολύ με την προσθήκη περισσότερων σκληρών δίσκων ή ακόμα και κεντρικών υπολογιστών ( PC ). Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον τοπικού δικτύου ( LAN ) ενός κτιρίου.

 

 

 {gallery}CCTV/3{/gallery}

 

 

 

 

Υπάρχουν όμως και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της ευφυής λειτουργίας των καμερών, όπως η ανίχνευση κινήσεων, η εισαγωγή αισθητήρων, οι έξοδοι ρελέ και η ενεργοποίηση συναγερμών. Η γρήγορη εγκατάσταση ενός συστήματος είναι πλέον εφικτή λόγω του ότι μέσω ενός καλωδίου δρομολογείται ο ήχος, το Video, και τα δεδομένα. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης, σε πραγματικό χρόνο, στις ζωντανές ή αποθηκευμένες εικόνες/Video από οποιαδήποτε θέση, με απόλυτη αξιοπιστία, μέσω του λογισμικού διαχείρισης.

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία νέα

 • RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
  RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

   LCD πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες
   Μεγάλη μπλε LCD οθόνη 2 γραμμών 16
  χαρακτήρων η καθεμία
   Συμβατό με τους πίνακες C612 & C816
   Διαθέτει 2 ζώνες πληκτρολογίου
   Ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου εισόδου – εξόδου
   Ονομασία ζωνών από πληκτρολόγιο ή Η/Υ
   Διατίθεται σε χρώμα γκρι (G),μαύρο (Β),Ασημί (S), Λευκό (W) 

   Πληρες ελληνικο μενου.

  ΠΙΝΑΚΕΣ 6-12 ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ 8-16 ΖΩΝΩΝ. 

   

αριθμός άδειας- Netron SSC