Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από 09:00 έως 17:00 για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. • Συνεργαζόμαστε με 24ώρο κέντρο λήψεως σημάτων από 10,25 € τον μήνα. •Είμαστε Αδειοδοτημένη Επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία. • Τοποθετούμε μόνο αξιόπιστα και επώνυμα συστήματα συναγερμού.

Δραστηριότητες

Κεντρικό αντικείμενο της δραστηριότητας της ΝΕΤRΟΝ SSC είναι η διάθεση και οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προϊόντων βασισμένων στην υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα και την αξιοπιστία με στόχο την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Οι βασικοί τομείς στους οποίους η NETRΟΝ SSC δραστηριοποιείται είναι οι ακόλουθοι:

·         Η διάθεση τυποποιημένων συστημάτων  που καλύπτουν ανάγκες ασφαλείας κατοικιών, παλιών και νέων πολυκατοικιών, μικρομεσαίων επιχειρήσεωνκαι οικοδομικών επιχειρήσεων. Η επιλογή αυτών των προϊόντων έχει γίνει με έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος ώστε να καλύπτει επαρκώς μεγάλο αριθμό καταναλωτών και μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

·         Η μελέτη και κατασκευή εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ασφαλείας στα πλαίσια μεγάλων έργων, για την κάλυψη σύνθετων απαιτήσεων. Η δραστηριοποίηση στον τομέα αυτό περιλαμβάνει μελέτη, σχεδιασμό, ανάληψη και εκτέλεση έργων στον ευρύτερο Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.

Η εταιρεία αυτή την στιγμή είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφαλείας οι οποίες ενσωματώνουν:

 •  Σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων,
 • το εξειδικευμένο προφίλ του  εκάστοτε αντικειμένου.           
 • τις απαραίτητες συνοδευτικές υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης που εξασφαλίζουν την σωστή καθημερινή λειτουργία των συστημάτων. 

Τελευταία νέα

 • RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ
  RFT ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

   LCD πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες
   Μεγάλη μπλε LCD οθόνη 2 γραμμών 16
  χαρακτήρων η καθεμία
   Συμβατό με τους πίνακες C612 & C816
   Διαθέτει 2 ζώνες πληκτρολογίου
   Ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου εισόδου – εξόδου
   Ονομασία ζωνών από πληκτρολόγιο ή Η/Υ
   Διατίθεται σε χρώμα γκρι (G),μαύρο (Β),Ασημί (S), Λευκό (W) 

   Πληρες ελληνικο μενου.

  ΠΙΝΑΚΕΣ 6-12 ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ 8-16 ΖΩΝΩΝ. 

   

αριθμός άδειας- Netron SSC